Elverum-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

Elverum-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Det er duket for den siste serierunden før REMA 1000-ligaen er halvspilt. For oss betyr det bortekamp inn i de dype skoger, nærmere bestemt på Elverum.

Vertene har levert en utrolig høst både på og utenfor banen. De har vokst seg frem som et lokomotiv som viser vei for resten av klubbene i Norge. Utviklingen deres er utelukkende positiv for resten av klubbene i ligaen. For oss gir det hvertfall inspirasjon til å jobbe enda mer for å utfordre dem på sikt.

I fjor hadde vi noen svært spennende dueller med dem i semifinalen i sluttspillet. Vi var det laget som presset dem mest på deres ferd mot gullet. Denne sesongen har Elverum møtt enda sterkere motstand i Champions League og igjen vist at de kan matche Europas beste lag på sin gode dager. Både Paris og Pick Szeged har virkelig fått slite for poengene. Sist helg tok de også en meget imponerende seier mot tradisjonsrike, Celje.

For vår del har ikke den første halvdelen av sesongen vært optimal. Prestasjonene har vært ujevne og poengene litt for få. Den siste tiden har vi også fått noen skader som gjør at vi også må ta opp enda flere unggutter i troppen. Til denne kampen er Jacob Weidemann, Fredrik Mossestad og Leander Seime ute. Fra før har vi jo som kjent Ole Morten Kristiansen ut med sin langtidsskade.

Likevel er det ingen slagen tropp som tar tar turen til Terningen Arena i kveld. Det er mange sultne spillere som vil benytte sjansen til å vise seg frem i denne kampen. Kanskje er det her vi kan overraske med en prestasjon som kan stresse storfavorittene helt inn? Det er uansett ingen grunn til at det ikke skal være mulig.

Kampen ser du som vanlig hos BA med kampstart kl 18:00 i Terningen Arena.