Elverum-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Elverum-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

En av sesongens tøffeste kamper står på programmet når vi tar turen til de dype skoger for å møte Elverum.

Elverum har gjort en strålende innsats så langt i møte med Europas beste kluber i innledningen på Champions League. For den norske ligaen er det inspirerende å se hva de har fått til. Det gir også lagene i hjemlig liga en pekepinn på at avstanden frem kanskje er mindre enn den har vært tidligere. Sånt er definitivt med på å utvikle REMA 1000-ligaen er riktig retning.

Nettopp utvikling er hovedfokuset til FyllingenBergen også denne sesongen. Det er fortsatt sånn at prestasjonene har svingt mye i starten av sesongen. Når vi nærmer oss halvspilt serie og vi håper at vi kan levere flere jevne prestasjoner utover. Til denne kampen må vi altså unnvære Herman Bredal Oftedal (les egen sak) som var uheldig og pådro seg brudd i leggbeinet på trening fredag ettermiddag. Utover det er de fleste klare til dyst og teste seg mot det som utvilsomt er Norges beste lag. Det gjelder likevel å tro på mulighetene hver eneste gang vi entrer parketten, så også i Terningen Arena.

Den alle største styrken til hjemmelaget er kanskje den store bredden i troppen. Det er topp kvalitet og dobbel dekning på alle posisjoner. De har vært flinke til å bruke hele troppen i et knalltøft kampprogram. Det vil vi helt sikkert få se også i dagens oppgjør.

Kampen ser du som vanlig gjennom BA sin plattform på direktesport. Kampstart i Terningen Arena kl 17:00.

https://www.direktesport.no/event/d481hJSaoV1eL17neoNf8w?publication=www.ba.no