Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Follo er tilbake på det høyeste nivået etter noen år i 1. divisjon. I dag møter vi dem på bortebane i Follo Trykk Arena.

Follo har startet comebacket i REMA 1000-ligaen med ett poeng på de første tre kampene. De har kun spilt en kamp på hjemmebane og det endte også med poeng mot Bækkelaget. Som mange nyopprykkede lag er det helt sikkert på hjemmebane laget skal hente sine poeng for å overleve. På bortebane har laget tapt mot Kolstad og ØIF Arendal.

Follo har som eneste lag på øverste nivået spillende trener. Danske Martin Lysdal Hansen var svært sentral da laget spilte seg tilbake til eliten. Han var også sentral i lagets to første kamper, men pådro seg en skade som har holdt han utenfor banen i de to siste kampene (serie og cup). Ellers har de forsterket laget sitt med den svenske målvakten Anders Bjørkmann-Myhr. I tillegg har de hentet to nye danske spillere. Dette utgjør stammen sammen med en rekke lovende unge spillere.

Andreas Gjeitrem er selvsagt spent på om laget kan fortsette stigningen.

«Jeg håper vi får se et lag som fortsetter den spillemessige fremgangen fra kampene mot Arendal. Til denne kampen blir det spennende å se om vi kan håndtere ett lag som endrer mye på forsvarsspillet sitt underveis. De kan komme både 6:0 og veldig offensivt. I tillegg har de en solid målvakt bakerst som kanskje har vært en av de beste i ligaen sålangt. Jeg håper vi kan sette ett godt forsvar i dag som igjen gir oss forutsetninger for å løpe mye på dem.

Han er også spent på hvordan vi takler å være favoritter.

«Det er slike kamper vi skal lære oss å håndtere. Selv om vi er favoritter er det veldig lite som skiller disse lagene. Vi må levere en topp prestasjon i kveld for å ta med begge poengene hjem. Jeg er spent på om vi kan vise det i kveldens kamp.

Kampen ser dere som vanlig på www.ba.no/norgessporten fra kl 18:00.