Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

Follo HK-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Det ble tap 30-26 mot Follo på bortebane søndag kveld. Det manglet heller ikke på situasjoner underveis i oppgjøret. Det endte med blått kort til hjemmelagets Benjamin Hallgren, men Jacob Weidemann og Tord Vårdal måtte se det røde kortet.

Det var en kamp svært lite stemte for FyllingenBergen. Offensivt slet man igjen med å komme til gode sjanser mot vertene. Follo dro sakt med sikkert i fra til ledelse på fem mål. Inn mot pause klarte vi likevel å komme tilbake kun tre mål bak.

Etter hvilen kom vi enda nærmere og var ved en anledning kun målet bak. Like etter pådro Tord Vårdal seg rødt kort for protester, dermed festet hjemmelaget grepet igjen og vant tilslutt komfortabelt.

Andreas Gjeitrem var lite tilfreds med det meste som skjedde i Follo Trykk Arena.

«Vi sliter igjen med det etablerte angrepsspillet. Bedre ble det ikke av at Inge Aas Eriksen følte seg dårlig før kampstart. Når Jacob så måtte ut ble det dårlig med alternativer utpå der. Men da krever det at vi er disiplinerte i alt vi gjør, det er vi ikke i dag. Det må vi lukes bort snarest, vi skal ikke tape kamper på den måten. Situasjonen med Jacob er riktignok veldig spesiell, han blir regelrett skallet til av Follo-spilleren. Det er vanskelig og ikke reagere på en slik forkastelig opptreden. Vi får ikke roet situasjonen tidsnok, dessverre ender det med at Jacob også må ut».

Sindre Aho var frisk i perioder og ble kåret til vår beste spiller i kampen.

Nå venter en liten kamppause, før vi skal ut i kvartfinale i cupen 16. okt.