FyllingenBergen-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Kamprapport

FyllingenBergen kom bakpå fra start og klarte aldri å komme helt i kapp med Bækkelaget i Framohallen lørdag ettermiddag. Gjestene styrte det hele og kunne reise hjem med to poeng i bagen etter seier 30-26 (10-15).

For vår del ble det aldri en kamp for historiebøkene. Kampen bar preg av at det manglet intensitet og energi i laget og det var først de siste 10 minuttene at laget våknet litt til liv. Men nærmere enn to mål kom man aldri og dermed ble det hjemmetap som i serieåpningen mot Drammen.

Andreas Gjeitrem var svært lite fornøyd med det han så av laget sitt.

«Dette er langt unna det publikum skal få se av våre gutter i Framohallen. Det er ingen som er villig til å ta opp hansken ute på banen. I stedet mangler vi kommunikasjon og vilje til å ta tak i de situasjonene som vi har snakket om på forhånd. Det er bare å beklage til alle de som ofret en fin dag i Bergen for å være inne i hallen. Jeg lover et helt annet hjemmelag neste helg når vi tar imot ØIF Arendal, avslutter Gjeitrem.

Jan Stankiewicz leverte imidlertid et høyst overraskende comeback. 50-åringen kom inn i målet et stykke ut i 2. omg og noterte seg for nesten 40% redninger. Det var likevel ikke nok til å få med noen poeng denne ettermiddagen. Ellers viste også Jacob Weidemann en del bra i kampen og han ble også fortjent kåret til vår beste spiller.