FyllingenBergen-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Første hjemmekamp i andre halvdel når vi tar i mot Bækkelaget hjemme i Framohallen. Som sist mot Nærbø møter vi Bækkelaget for tredje gang denne sesongen. I det omvendte seriemøte tapte vi ytterst knepent med 28-27. Vi tok revansje i cupen like etter på med en knusende overlegen 27-19 seier.

Dagens motstander har i likhet med oss lang tradisjon på det øverste nivået. Kampene lagene imellom har også variert mye, som regel har man delt broderlig på de innbyrdes poengene. Så får vi se om det er vår tur i Framohallen denne gangen. Forrige sesong vant vi bortekampen, mens Bækkelaget stakk av med begge poengene i vår hjemmekamp.

Gjestene har så langt levert en meget solid sesong. Laget er overraskende plassert som nr 3 på tabellen, faktisk med en kamp mindre spilt enn lagene bak seg. De har vært spesielt gode på å avgjøre en rekke jevne kamper til sin fordel. En egenskap som man kommer langt med i en liga der svært mange kamper ender med marginale seire til ett av lagene.

Bækkelaget kommer som vanlig med toppscorer Emil Sundal som sentral brikke i laget sitt. Sammen med Nicolay Hauge sørger de for rutinen i et ellers ungt mannskap. For vår del ble det tap sist mot Nærbø etter to strake seire før det. Etter to bortekamper skal det bli fint å vise seg frem på hjemmebane igjen. Selv om vi kun kan ta inn 20 tilskuere til kampen er spillerne sugne på å vise seg frem fra sin beste side.

Siden hallen blir nesten tom for publikum må du se kampen via BA sin direktesport. Der får du intervjuer med trenerne like før kampstart og i pausen. Kampstart i Framohallen denne søndagen er kl 17:00.