FyllingenBergen-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Årets siste hjemmekamp for FyllingenBergen spilles i dag mot formsterke Drammen. Gjestene har fem seriekamper på rad ute tap, men skal ikke komme til duk og dekket bord i Framohallen denne ettermiddagen.

FyllingenBergen kommer fra en sterk borteseier i Bærum og tok også ett poeng fra Bækkelaget fra sist hjemmekamp. Med disse prestasjonene har også laget krøpet ett par plasser oppover tabellen i REMA 1000-ligaen. Med seier i kveld vil man få alvor ha heng på lagene i den rette enden av tabellen. Laget har forberedt seg godt til denne kampen, som kommer knappe to uker etter seieren mot Haslum.

Sist kamp borte mot Drammen endte uavgjort (29-29) etter at vi førte med tre mål kort tid før slutt. Der følte man seg snytt for begge poengene og håpet er at vi kan få til det på hjemmebane i dag. Vi har i tillegg tradisjonelt sett bra tak på Drammen i Framohallen hvis vi ser historisk på det. Forrige sesong er faktisk det eneste tapet, ellers må vi helt tilbake til sesongen 2010/11 for å finne forrige gang blåtrøyene stakk av med poengene. Dette er også oppgjøret mellom de to lagene som har lengst fartstid sammenhengende i eliteserien.

Som nevnt kan vi dessverre ikke ta inn mer enn 50 tilskuere til kampen. Dersom du ikke en av die heldige ser du kampen som vanlig på direktesport. Merk kampstart kl 17:30.