FyllingenBergen-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Det ble en meget underholdende kamp i Framohallen fredag kveld. Dessverre var det gjestene som kunne juble i dramatiske sluttsekunder med seier 33-32.

FyllingenBergen var virkelig på fra start i årets siste seriekamp. Etter 15 minutter leverte Drammens trener Kristian Kjelling inn timeoutkortet, da var vi foran 10-5. Timeouten ga umiddelbart effekt og lagene var plutselig like langt på stillingen 10-10. Mot slutten av omgangen brente vi flere klare sjanser som gjestene straffet oss brutalt for. Til pause var Drammen foran med 18-14.

De siste 30 minuttene begynte som i den første omgangen. FyllingenBergen snudde kampen fullstendig og etter 10 min kommer vi foran 24-22. Drammen slo nok en gang tilbake og vendte til ledelse 28-25. Våre gutter ga imidlertid ikke opp og med halvannet minutt igjen på klokken har vi ballkontroll på 32-32. En tvilsom dommeravgjørelse gir Drammen muligheten til å komme seg foran. Det lykkes de med da Oskar Olafsson dunket inn 33-32. Vi lykkes dessverre ikke å sette inn utligningen på den siste ballkontrollen og gjestene kunne dermed juble for seier i en spillemessig underholdende kamp.

Kampen var spillemessig meget positiv og kunne likegodt vippet vår vei. Den siste delen inn mot jul har vist at vi er på rett vei. Nå venter en liten juleferie, før laget skal forberede seg inn til den siste delen av sesongen.

Fredrik Clementsen (bildet) leverte en fantastisk kamp på linjen og ble vår toppscorer med ni mål. De fleste av dem assistert av en solid Inge Aas Eriksen. «Clem» har virkelig tatt nivået i sitt første år og vi gleder oss til å følge krigeren fra Sandsli videre.