FyllingenBergen-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter to bortekamper på rad (cup og serie) er vi klar for hjemmekamp i Framohallen igjen. Denne gangen er det for publikum et nytt bekjentskap som kommer på besøk. Fjellhammer møter vi for første gang på elitenivå, men klubbene kjempet flere ganger mot hverandre på nest øverste nivå hvis vi går hele 30 år tilbake i tid.

Når det gjelder våre gjester til denne kampen ble de spådd en tøff debutsesong i REMA 1000-ligaen. De har så langt motbevist skeptikerne og slått bra fra seg i åpningen. Spesielt må det nevnes to sterke seire mot Kolstad og Haslum. I tillegg har faktisk laget vært marginer unna to seire til. De spiller med masse entusiasme og null respekt for nivået de er kommet opp på. Det er mange unge gutter i troppen og publikum skal spesielt se opp for 2003-modellen på høyre bak, Benjamin Berg. I tillegg har playmakeren Trym Skoglund vært sentral i det de hel-grønne leverer i sitt offensive spill.

For vår del skal vi slå tilbake etter to prestasjoner som ikke har gitt uttelling på bortebane. Hjemme i Framohallen har vi banket Haslum og tok også en sterk seier mot ØIF Arendal sist. Vi savnet både Andreas Ungesson og Birk Inselseth i kvartfinalen på onsdag. Det er fortsatt usikkert om de to rekker dette oppgjøret. Spillerne er uansett mer enn klar for å få frem en maks prestasjon til denne kampen. Så krysser vi fingrene for at det kan holde til to nye poeng hjemme i Framohallen.

Kampstart kl 15:00. Det er i skrivende stund fortsatt muligheter for å kjøpe billett til kampen. Det gjøres som vanlig i appen til FyllingenBergen.