FyllingenBergen-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Med flere sentrale spillere ute med skade og sykdom ble det likevel en knusende overlegen seier mot Fjellhammer lørdag ettermiddag. Hele 35-25 sto det på tavlen etter 60 minutter i det som ble en meget underholdende kamp i Framohallen.

Det var likevel Fjellhammer som tok tak i kampen fra start. Kun strålende målvaktsspill av Tord Moen Vårdal hindret gjestene fra en større ledelse fra starten av kampen. Men etter innledningen fikk våre gutter mer og mer kontroll på kampen. Forsvaret som denne gangen sto i 5:1 fikk stadig bedre kontroll, ikke minst takket være en solid Marcus Soltvedt. Vi kom i undertall på stillingen 13-12 to min før pause. Den perioden ble vunnet hele 3-0 og dermed var vi plutselig fire mål foran inn mot pause. 

Etter hvilen holdt avstanden seg mer eller mindre opp til 22-19. Der rykket vi for alvor fra gjestene når ledelsen raskt ble utøket til 25-19. Derfra og inn forsøkte Fjellhammer seg med flere offensive varianter. Men da viste blant annet Igor Karlov og Ebbe Stankiewicz klasse og løp fra fortvilte bortespillere. Seieren endte dermed for andre gang i år på hele 10 mål, denne gang 35-25.

Fredrik Ruud kommenterer kampen slik:

– Det blir en krig som vi kommer godt ut av tilslutt. Vi har problemer i innledningen av kampen og blir reddet litt av Tord der. Etterhvert synes jeg vi for bedre styr på forsvaret. Fremover produserer vi nok en gang mye mål. Det blir en kamp med høy temperatur og jeg er veldig fornøyd med hvordan vi løser det utover i kampen. Dette var en seier som smakte ekstra godt i en situasjon der vi mangler flere spillere, avslutter en stolt trener. 

Før kampen var det klart at Phillip Holm, Andreas Ungesson, Birk Inselseth, Sander Elgestad, Henrik Lunde og Mads Landa var ute med sykdom/skader. Håpet er at flere av dem kan være aktuell når vi går inn i en ny treningsuke med kamper mot Viking Stavanger og Kolstad på programmet.