FyllingenBergen-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

FyllingenBergen-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-ligaen, 15. serierunde!
Motstander: Follo HK (h)
Sted: Framohallen
Dato: Lørdag 1. februar
Tid: 15:00
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Eskil Braseth & Leif Andre Sundet
Delegat: Dagfinn Villanger

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

2013/14:  FyllingenBergen – Follo 27-24
2012/13:  FyllingenBergen – Follo 23-24
2011/12:  FyllingenBergen – Follo 30-25

ENDELIG I GANG IGJEN!

Rema 1000-ligaen er endelig tilbake. Det kjennes nesten som å starte på nytt igjen. Vi avsluttet fjoråret på beste vis etter en trøblete høstsesong. Seirene mot Haslum og Bækkelaget like før jul ga oss avstand til lørdagens motstander og ikke minst heng på lagene oppover på tabellen. I så måte blir dette en ny nøkkelkamp for å vinke farvel til lagene under streken, samt vise at vi skal være mer å kjempe utover våren. Målet er igjen å bli et lag som leverer helt på topp når sluttspillet skal avgjøres i april/mai.

Follo skal absolutt ikke undervurderes om noen trodde det. Vi tapte bortekampen som også hadde den dramatiske hendelsen der Jacob Weidemann ble skallet ned av Follos Benjamin Hallgren. Vi har lagt hendelsen bak oss og ser frem til og heller ta revansje på de to poengene vi tapte sist mot dem. Vi møter garantert et desperat bortelag som vil gjøre alt de kan for å få med seg viktige poeng. Laget styres av spillende trener Martin Lysdal Hansen som er en playmaker i topp klasse i den norske eliteserien. I tillegg er nevnte Hallgren en meget bra skytter på høyre back. Follo er også vanskelige å forberede seg mot. De spiller et variert forsvarsspill der de kan komme veldig offensivt eller mer nedgruppert i 6:0. 

Andreas Gjeitrem kjenner også på sulten etter å komme i gang med tellende kamper igjen.

«Endelig skal vi i gang med siste halvdel av sesongen. Vi skulle gjerne hatt noen flere poeng på konto, men de fire siste poengene vi tok før jul ga oss selvtillit inn i treningsarbeidet i januar. Nå har guttene jobbet knallhardt for å drive frem sin egen utvikling, samtidig har vi hatt noen gode prosesser hvor vi har tatt tak i noen av de utfordringene vi stod ovenfor i høst. På lørdag skal dere få se ett samlet FyllingenBergen mannskap som virkelig har lyst å stå opp for hverandre. Ett lag som har verktøykassen full av deilig angrepsspill. Ett lag som har bygget og utviklet seg fysisk, så vi får delt ut litt juling også i vårt forsvar».

Han mener guttene er mer enn klar for oppgaven som venter:

«Spillerne er garantert sultne etter å vise seg frem etter lang pause. I tillegg har vi mye å revansjere fra bortekampen. Til dere som har sittet hjemme å sett de norske landslagssguttene herje i EM. Til dere vil jeg bare si: Håndball er MYYYE bedre live. Ta turen til Framohallen lørdag, vi lover å gi full valuta for pengene«!

Kampen kastes i gang kl 15:00.