FyllingenBergen-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

FyllingenBergen hadde alt i sine egne hender på stillingen 24-19 med kun syv minutter igjen på klokken. En svak avslutning gjorde imidlertid at gjestene fra Follo kunne komme tilbake å ta med seg ett poeng hjem.

Det var lenge jevnt i Framohallen lørdag ettermiddag. Midtveis i 2. omgang kunne likevel FyllingenBergen sikre seg solid grep på kampen. Follo gjorde en del tekniske feil som vi straffet og sikret føring på fem mål ved 2-3 anledninger. En dobbelutvisning på 24-19 endret imidlertid momentet. Follo benyttet muligheten mot slutten og sikret seg ett viktig poeng.

Andreas Gjeitrem var skuffet over at seieren glapp mot slutten.

«Vi skal selvsagt avgjøre dette. Vi var alt under kontroll, men svikter når det hele skal avgjøres. Det er sammensatt, men vi er unøyaktige i begge ender de siste fem minuttene. Utvisningene er bare en del av det, vi slipper de for lett til bakover og brenner også for mye mot slutten. Dette var en kamp vi absolutt skal vinne hjemme. Nå gjør vi det litt vanskeligere for oss selv etter to fine kamper før jul. Vi får ikke helt tak på dem bakover i vårt 5:1, selv om det bedrer seg etter hvilen. Offensivt er vi for variable fortsatt, selv om det er mye som er bra i spillet. Det er bare å reise seg mot Arendal til helgen, avslutter Gjeitrem.

Neste oppgave er altså bortekamp i Arendal neste søndag.