FyllingenBergen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter to knepene tap på rad mot Kolstad og Elverum jakter vi to poeng når Halden kommer på besøk i Framohallen søndag ettermiddag.

Gjestene er plassert på plassen bak oss når REMA 1000-ligaen nærmer seg halvspilt. Disse nøkkeloppgjørene kjennes det som vi står overfor hver eneste gang nå. Halden har i likhet med oss vært innlandet i veldig mange tette kamper. Sist tok de en sterk seier på hjemmebane mot Haslum og krøp med det bort fra nedrykksplassen. Laget trenes av Jan Thomas Lauritzen og har de siste kampene forsterket seg med Morten Nergaard mellom stengene. Den gamle Elverum-stjernen har vist at han kan redde baller fortsatt. Ute på banen holder også en gammel kjenning koken, nemlig Trym Bilov-Olsen. Halden har forholdsvis tynn tropp, men når det fungerer for deres nøkkelspillere kan de slå hvem som helst i ligaen.

For vår del er som kjent Herman Bredal Oftedal ute med langtidsskade. Denne uken har vi forsterket oss med en annen unggutt i form av Niklas Moltke. Han blir ikke klar til dette oppgjøret, men forventes med til neste bortekamp mot Sandefjord. Det blir avgjørende å bygge videre den den fine prestasjonen mot Elverum. Det holdt ikke til poeng, men samtidig leverte vi en god kamp, spesielt defensivt. Hjemme i Framohallen gjelder det å komme opp enda et hakk, da håper vi på en underholdende kamp for publikum og gjerne med at to poeng blir hjemme i Bergen.

Kampen starter i Framohallen kl 17:00.