FyllingenBergen-Haslum HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

FyllingenBergen-Haslum HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-ligaen, 13. serierunde!

Motstander: Haslum HK (h)
Sted: Framohallen
Dato: Lørdag 14. desember
Tid: 15:00
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Ismet Kvakic & Tommy Eriksen
Delegat: Dagfinn Villanger
Kampsponsor: Metis
Odds fra Norsk Tipping: 2,35 – 8,00 – 1,70

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

19/20  FyllingenBergen – Haslum 16-27 (cup)
18/19  FyllingenBergen – Haslum 24-23
17/18  FyllingenBergen – Haslum 31-31
16/17  FyllingenBergen – Haslum 36-29
15/16  FyllingenBergen – Haslum 32-25 (cup)
15/16  FyllingenBergen – Haslum 21-28
14/15  FyllingenBergen – Haslum 35-31

TID FOR REVANSJE!

Siste hjemmekamp i 2019 står for tur på lørdag. Det blir ikke hvilken som helst kamp, det blir en mulighet til å rette opp den svake prestasjonen i semifinalen mot Haslum. Den kampen er faktisk også den siste vi spilte i Framohallen. Etter semifinalen har vi hatt tre bortekamper, samt en hjemmekamp mot Nærbø i Fana Arena. Så nå gleder alle seg til dagens batalje. Viktigheten av kampen er også stor, det er vår mulighet til å krype bort fra kvalifiseringsplassen vi ligger på. Men kanskje enda viktigere, skape kontakt med nettopp Haslum og lagene som ligger foran oss i REMA 1000-ligaen. 

Det er ny situasjon for oss å ligge nede i «sumpen». Etter 10 strake sesonger på øvre halvdel skal vi jobbe oss ut av denne situasjonen og forhåpentligvis kjempe oss inn blant de åtte beste som skal inn i sluttspillet. Alle involverte er ekstremt motiverte for oppgaven som venter. Først og fremst gjelder det å få mest mulig ut av de to siste kampene før jul, mot Haslum og Bækkelaget. Deretter venter en kampfri periode der vi skal forberede oss godt inn mot den siste delen av seriespillet. 

Skuffelsen etter semifinalen har vi lagt bak oss. Nå er fokuset på å rette opp de tingene som vi ikke lykkes med i den kampen. Utfordringen i den kampen er ikke så vanskelig å sette fingeren på. Angrepsspillet var langt under pari, både når det gjaldt å skape muligheter, samt sette ballen i mål når de først var der. I så måte var kampen sist borte mot Drammen et langt skritt i riktig retning. Vi håper fremgangen fortsetter også mot Haslum. Sist var Jacob Weidemann tilbake etter sitt lille avbrekk. Kjetil Åndal var ute med sykdom sist, men er tilbake nå. Dermed er det Fredrik Mossestad (brudd i foten), Leander Seime (rygg) og Ole Morten Kristiansen (kne) som fortsatt ikke er tilgjengelig for spill.

Til denne kampen tester vi også ut en ny fanzone inne i hallen. Her blir det mange morsomme aktiviteter for barna både før og under kampen. Det blir hoppeslott, ferdighetsaktiviteter og konkurranser. Så her er det bare å legge bort juleforberedelsene et lite øyeblikk og ta med hele familien på kamp i Framohallen.

Kampstart i Framohallen er altså kl 15:00. Kjøp din billett på forhånd her:

https://fyllingen.woow.no/#!/match/buy/269