FyllingenBergen-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen
Metislogo blir værende på drakten

FyllingenBergen-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

For kun en måned siden var FyllingenBergen 11 mål dårligere enn Haslum når lagene møttes i semifinalen i sluttspillet. I dag var rollene totalt byttet om da et forholdsvis redusert FyllingenBergen lag vant med samme sifre.

FyllingenBergen var altså knapt til å kjenne igjen i dagens kamp. Laget hadde åpenbart tatt tak i situasjonen som krever poeng for å komme seg oppover på tabellen. Det var aldri noen særlig tvil om utfallet i dagens kamp. Spesielt etter pause økte ledelsen jevnt og trutt til seier 40-29. Det var en kamp der alle aktørene på banen leverte, men det var vanskelig å komme utenom Tord Vårdals kamp i mål. I tillegg var Inge Aas Eriksen i perioder en gigant ute på banen, med mange assister og egne mål. Så må vi også nevne 2002-modellen Ebbe Stankiewicz. Han fikk definitivt vist hvilket potensiale som bor i han, med seks mål på syv forsøk som utbytte.

Andreas Gjeitrem var naturligvis lettet etter kampen.

«Det var ingen revansje, men det var to ekstremt viktige poeng for oss. Vi kjenner på enorm glede nå. Høsten har vært tung og vi har hatt utfordringer med masse skader og sykdom både på trening og kamp. Vi var enig om og ikke være så opptatt av konsekvenser i dag og det synes jeg vi ser på guttene. De tør der vi tidligere har tvilt og vi får en vanvittig uttelling. I går på trening var vi knapt folk og Sindre Aho måtte kaste inn håndkledet før kampstart. Men i dag er det mange som står frem og bidrar. Vi er så rolig i vårt 7/6 spill og gjør knapt en feil. Det er fantastisk å se».

Han håper seieren kan bidra til å enda mer selvtillit inn i laget.

«Med denne seieren har vi Haslum også på innbyrdes oppgjør. Det er et lag vi helst skal ha bak oss om vi skal klatre ytterligere på tabellen. Men nå dreier alt seg om å avslutte året på en skikkelig måte mot Bækkelaget på onsdag. Det blir en langt tøffere kamp for oss. Samtidig vet vi at det finnes muligheter også i den kampen«.

Kampen mot Bækkelaget spilles førstkommende onsdag i Oslo.