FyllingenBergen-Haslum HK, NM Senior Menn 1920 > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Haslum HK, NM Senior Menn 1920 > Kamprapport

FyllingenBergen hadde alle muligheter til å seg til en ny NM-finale. Dessverre var det dagen da svært lite fungerte i det offensive spillet.

Det ble en veldig spesiell kamp i Framohallen foran nesten 1000 tilskuere. Sjelden har vi sett en mer målfattig omgang enn vi fikk se de første 30 minuttene av kampen. Til tross for 10 minutter med overtallsspill lykkes det ikke å score med enn 7 ganger bak en solid Haslum-målvakt, Trond Tjemsland. Likevel var bortelaget kun målet foran til pause.

Starten av 2. omgang ble like målfattig for vår del. Denne gangen benyttet gjestene til å stikke fra til ledelse 15-9. Da var løpet mer eller mindre kjørt og kampen åpnet seg litt mer opp.

Andreas Gjeitrem måtte innse at finaledrømmen forsvant:

«Det er tungt at vi ikke klarer å få ut en bedre prestasjon foran et fantastisk publikum i hallen. Vi får jo kampen akkurat dit vi vil bakover. Vi har god kontroll på deres fremste angrepsvåpen i Sander Øverjordet. Samtidig har vi bra kontroll på deres linjespiller. Tord står godt i mål og vi får servert masse overtallsspill fremme. Det klarer vi bare ikke å utnytte og vi blir stresset og presset når vi er en mann mer fremme. I spill 6 mot 6 klarer vi dessverre ikke å produsere særlig mye. Når vi først får mulighetene er våres avslutninger altfor svake, som de har vært noen kamper nå. Nå handler det bare om å legge denne skuffelsen bak seg, vi har en ny meget viktig kamp i REMA 1000-ligaen allerede på lørdag«.

Dermed må vi ta til takke med juniorene som skal spile finale i Oslo Spektrum 29. desember.