FyllingenBergen-Haslum HK, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Haslum HK, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

FyllingenBergen tok en bunnsolid borteseier da laget slo hjemmesterke Haslum 30-27 i Nadderud Arena søndag kveld. Selv om det ble litt spennende på tampen hadde vi stort sett føringen med 4-5 mål i store deler av kampen.

I en svært jevn liga kreves det jevnlig poengplukking om ikke lagene bak oss skal komme faretruende nær. Denne uken har vist at bunnlagene er i stand til å plukke poeng overalt. Derfor var det befriende å sikre trygg avstand bakover og ikke minst vise at man er i stand til å klatre oppover på tabellen.

Dagens kamp ble en meget godt utført bortekamp av FyllingenBergen. Laget tok føringen fra start og holdt hjemmelaget unna hele veien. Før hvilen satt forsvaret bra, godt hjulpet av en meget god Tord Moen Vårdal bakerst. Dermed ble det kun ni baklengs de første 30 minuttene. Etter pause beholdt vi kontrollen hele veien. Mot slutten kom noen skjebnesvangre feil som ga vertene en liten mulighet til å komme tilbake. Stormen ble imidlertid ridd av og seieren var meget fortjent.

Fredrik Ruud var en lykkelig mann etter kampen.

– Denne seieren smakte selvsagt godt. Jeg synes Haslum var flinke å ødelegge rytmen i vårt angrepsspill. Det skapte litt utfordringer for oss i perioder. I tillegg ble kampens rytme påvirket med mange utvisninger i begge ender, spesielt etter pause. Bakover blir litt av det samme etter hvilen. Vi klarer ikke helt holde oppe trykket og får heller ikke de redningene vi hadde før hvilen. Når det er sagt er det veldig mye å ta med seg videre fra kampen. Vi produserer mye i det etablerte angrepsspillet og straffer de også når vi har muligheten i kontrafasen. Vi er offensive i hodet og tror virkelig på konseptet hele veien. Det gleder meg virkelig i dag, avslutter en godt fornøyd trener.

Nå venter knappe to uker før vi avslutter året med hjemmekamp mot Drammen. Den kampen er forøvrig flyttet frem til fredag 18. desember.