FyllingenBergen-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-ligaen, 6. serierunde!
Motstander: Kolstad (h)
Sted: Framohallen
Dato: Lørdag 19. oktober
Tid: 15:00
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen
Delegat: Harry Stikholmen
Odds fra Norsk Tipping: 1,75 – 7,50 – 2,30

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

18/19  FyllingenBergen – Kolstad 32-20
17/18  FyllingenBergen – Kolstad 30-29
16/17  FyllingenBergen – Kolstad 29-31
15/16  FyllingenBergen – Kolstad 28-30

Avansementet til semifinalen i cupen er historie. Kvartfinalen mot Bækkelaget er ferdigspilt, og allerede i morgen skal vi ut i en viktig hjemmekamp i REMA 1000-ligaen. Da kommer Kolstad på besøk. De har åpnet sesongen sterkt og lagt seg til helt i toppen av ligaen. Sist mot Elverum leverte de en solid forestilling og fikk med seg ett poeng. De rår blant annet over to spillere som er uttatt i troppen til Christian Berge som skal spille Golden League neste uke. William Aar og Tom Kåre Nicolaysen er viktig i begge ender av banen for Kolstad. Ellers har de en solid playmaker i danske Rasmus Carlsen. I tillegg kjenner vi godt til deres målvakt, Lars Eggen Rismark. Han har tidligere leverte noen gode sesonger bakerst for oss. Det er et jevnt godt besatt mannskap som kommer på besøk.

Andreas Gjeitrem gleder seg over at kampene kommer tett nå.

«Det var en strålende kamp på onsdag, nå handler det om at vi kan levere oftere på dette nivået. Det må til om vi skal gjenta mot et solid Kolstad-mannskap, som står uten tap i serien foreløpig. Det tenker vi å gjøre noe med på lørdag. De kommer med et mannskap som har større bredde enn sist sesong og har litt flere typer i noen av posisjonene. For vår del handler det mye om å gjenskape det vi leverte på hjemmebane sist mot Arendal. Vi har savnet trykk og energi i noen av hjemmekampene, det håper jeg vi skal få frem i en kamp som dette. Jeg synes vi har flere spillere som virker til å være på rett vei nå».

Han håper på fest både på og utenfor banen på lørdag.

«Jeg håper vi kan fylle hallen skikkelig igjen til denne kampen. Da tror jeg de som kommer skal få en strålende opplevelse. Etter kampen blir det fest i teltet, jeg håper mange kommer og vil være med oss denne dagen. Vi skal by opp til dans og ta med oss to poeng, avslutter Gjeitrem.

Billetter til oktoberfesten kjøper du på følgende link: https://fyhe-admin.woow.no/#!/merchandise/97

Teltet åpner umiddelbart etter kampslutt. Det er allerede solgt mange billetter, så her blir det garantert god stemning. Goggen fra Stavanger spiller live i teltet og må oppleves!