FyllingenBergen-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Eliteserien, 9. serierunde!

Motstander: Kolstad (h)
Sted: Framohallen
Dato: Søndag 18. oktober
Tid: 17:00
TV: www.ba.no/direktesport.no
Dommere: Morten Isachsen & Ronny Hell
Delegat: Conrad Ravnanger
Odds fra Norsk Tipping: 1.80 – 7.50 – 2.30

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

19/20 FyllingenBergen – Kolstad 22-29
18/19 FyllingenBergen – Kolstad 32-20
17/18  FyllingenBergen – Kolstad 30-29
16/17  FyllingenBergen – Kolstad 29-31
15/16  FyllingenBergen – Kolstad 28-30

Oppgjøret mot Kolstad markerer den siste kampen i et hektisk kampprogram. Nok en gang møter vi et lag som er plassert rett rundt oss i en ellers meget jevn liga.

Kolstad var på forhånd utpekt som en av favorittene til å knipe en medalje i serien denne sesongen. Trondheims klubben har stille og rolig bygget seg opp til å bli en klubb å regne med i norsk herrehåndball. De har uttalte ambisjoner om å være best i løpet av få år. Med disse ambisjonene som bakteppe har laget fått en forholdsvis tøff åpning på sesongen. Laget er plassert på plassen bak oss med ett poeng mindre etter åtte spilte omganger.

Det blir gjensyn med vår tidligere målvakt Lars Eggen Rismark som spilte to sesonger for oss, før han dro videre som proff i Danmark. Nå er han sentral i oppbyggingen av Kolstad. Rasmus Carlsen er hentet inn for å styre skuten i det offensive spillet. Ellers består laget av en god blanding av importer og lokale spennende unge spillere.

Vi kommer fra et aldri så lite drama i Stavanger. Kampen endte som kjent med uavgjort i en kamp som svingte underveis. Fra underlege med syv mål snudde vi kampen og førte med to mål på slutten. Denne gangen kreves det garantert en jevnere og bedre prestasjon om det skal bli nye poeng. Det har vært solid på hjemmebane de siste tre kampene. Sist med Fjellhammer ble det igjen storseier på hele 35-25. Flere spillere som har vært ute med skader og sykdom er også på vei tilbake.

Kampstart i Framohallen kl 17:00 på søndag. Billetter kan fremdeles kjøpes i appen.