FyllingenBergen-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Kolstad ble for sterke i Framohallen søndag ettermiddag. En forholdsvis jevn forestilling, men bortelaget hadde det lille grepet som skulle til for å avgjøre kampen til sin fordel.

FyllingenBergen sto bra bakover hele oppgjøret. Det var i den andre enden av banen at utfordringene meldte seg. Vi slet med å produsere nok muligheter på et fysisk robust Kolstad-lag. Til tross for ikke all verden med redninger i noen av målene ble det scoret lite mål i kampen. En bra periode i midten av 1. omgang sendte oss foran 9-6. Kolstad svarte imidlertid etter timeout og vendte kampen før pause.

Etter hvilen holdt Kolstad seg knapt foran hele veien. Vi var flere ganger oppe ett mål bak, men tok ikke vare på mulighetene til å komme ajour. Vi slet med å få i gang bakspillerne våre, med ett positivt unntak. Herman Bredal Oftedal leverte en meget solid kamp og ble også vår toppscorer med seks mål totalt.

Nå går vi inn i en uke med kun en kamp på programmet. Da venter sesongens tøffeste utfodring i form av Elverum på bortebane neste søndag.