FyllingenBergen-Nærbø, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Nærbø, Eliteserien Menn > Kamprapport

Dessverre holdt ikke kreftene hele veien inn i dagens kamp mot Nærbø. I starten av 2. omgang er vi fire mål foran, men utvisninger og litt for mange enkle feil gjorde at Jærbuene lykkes med å vende kampen til ledelse 21-18. Vi kjempet oss imidlertid tilbake igjen og var ajour på 22-22. Derfra og inn sto kampen og vippet, men de små marginene mot slutten sørget for at Nærbø kunne vippe kampen til sin fordel.

Andreas Gjeitrem var fornøyd med jobben som ble lagt ned, men selvsagt skuffet over utfallet.

«Det er bittert i dag. Vi er bra, spesielt før pause og har muligheten til å føre med større sifre enn de tre vi hadde til halvtid. Etter hvilen gjør vi dessverre litt for mange enkle feil som blir dyrbart for oss. Vi kommer tilbake på slutten, men lykkes dessverre ikke med å bikke kampen dit vi så gjerne skulle ønsket i dag».

Han ser likevel lyspunkter i forhold til prestasjonen.

«Vi står fortsatt bra etablert bakover, selv om vi savnet Fredrik Mossestad. Fremover er det fremgang etablert og spesielt Sindre Aho lykkes godt i dag. Men dessverre er helheten fortsatt ikke god nok til å komme opp på det nivået vi helst ønsker. Det skal vi jobbe ytterligere med fremover. Nå får vi halvannen uke til å arbeide med det før vi møter Elverum på bortebane«.