FyllingenBergen-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-ligaen, 4. serierunde!

Motstander: ØIF Arendal (h)

Sted: Framohallen

Dato: Søndag 29. september

Tid: 15:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Eskil Braseth & Leif Andre Sundet

Delegat: Dagfinn Villanger

Odds fra Norsk Tipping: 2,35 – 7,50 – 1,75

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

18/19  FyllingenBergen – Arendal 28-24
17/18  FyllingenBergen – Arendal 31-35
16/17  FyllingenBergen – Arendal 32-28
15/16  FyllingenBergen – Arendal 25-24
14/15  FyllingenBergen – Arendal  25-31
13/14  FyllingenBergen – Arendal  34-27

TETTE KAMPER MOT ØIF

Seiersrusen etter onsdagens seier i cupen har lagt seg. Nå handler det om å være klar til søndagens hjemmekamp i REMA 1000-ligaen mot samme motstander. ØIF Arendal på hjemmebane pleier alltid å bli underholdende kamper med masse folk på tribunen. Det vil vi gjerne gjenskape på søndag. 

Men først litt tilbake til gårsdagen i Arendal. Tilbake var gutsen, viljen og en god porsjon med entusiasme. Vi tok tak i kampen umiddelbart og nærmest sjokkerte vertene fra start. Som så ofte før jevnet kampen seg ut inn mot pause. Etter hvilen var vi tilbake i førersetet og kampen virket avgjort midtveis i omgangen. Dessverre svinger prestasjoner voldsomt enda og flere enkle feil gjorde at vertene kontret seg tilbake i kampen. Heldigvis klarte vi å avgjøre kampen helt på tampen, akkurat så dramatisk som det skal være. Dermed kom vi oss inn i kvartfinalen der det når er klart at Bækkelaget blir neste hinder.

Andreas Gjeitrem var stolt av laget sitt mot Arendal og er klar på hva som skal til for å gjenta prestasjonen på søndag.

«Vi har egentlig full kontroll på kampen onsdag. Men vi klarer ikke alltid å omstille når de legger om til ulike formasjoner defensivt. Vi blir stresset av det og gjør for mange enkle feil som konsekvens av det. Det sørger for at de får altfor mange enkle mål på oss og at de kommer tilbake i kampen. Litt det samme som skjedde når vi mistet grepet i den første hjemmekampen mot Drammen. Disse periodene må vi redusere fremover slik at vi kan kontrollere kampene bedre»

Han mener kampen på søndag er minst like viktig som gårsdagens.

«Vi trenger en seier i serien nå for å henge på i den rette enden av tabellen. Vi har tapt de to første hjemmekampene og skal selge oss dyrt for å snu trenden på søndag. Lagene kjenner hverandre ekstra godt når kampene kommer så tett. Arendal er garantert revansjesugne, så det krever at vi kommer ut med enda mer energi og tro på de tingene vi arbeider med. Vi skal bruke kampen onsdag positivt, så håper jeg publikum fyller hallen til dette oppgjøret»

Fra sist kamp er Sindre Aho tilbake fra sin karantene etter oppgjøret mot Bækkelaget. Endelig tropp blir klar lørdag formiddag.

Husk kampstart kl 15:00!