FyllingenBergen-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn > Kamprapport

FyllingenBergen gjorde som i cupen på bortebane i midtuken, slo ØIF Arendal da lagene møttes i REMA 1000-ligaen søndag ettermiddag. Denne gang endte det 28-25 (14-10) i en kamp som vi i praksis ledet fra start til mål. Likevel manglet det ikke på nerver og temperatur denne gangen heller.

50 år gamle Jan Stankiewicz viste utrolig nok hvilken klasse han har. Da ØIF Arendal kom tilbake i kampen på stillingen 22-22 ble han viktig mot slutten med noen helt avgjørende redninger. Han sto på over 50% i de periodene han sto gjennom kampen. I tillegg leverte også Tord Vårdal en god kamp i målet. Mot slutten vippet marginene nok en gang i vår favør, heldigvis.

Fredrik Ruud var en glad mann da den første seieren kom på plass.

«Sterkt av oss å slå de to ganger på en uke. Jeg synes som sist at vi dessverre slipper dem for enkelt tilbake i kampen det siste kvarteret. Angrepsspillet vårt er i framgang, men vi har fortsatt mye å jobbe med. Vi er roligere når de blir veldig offensive mot oss enn det vi var i det første oppgjøret. Ellers synes jeg ikke de kommer med noe annerledes i deres angrepsspill enn sist, og vi står forholdsvis bra bakover. I perioder står vi ikke helt imot deres individuelle satsinger, men totalt sett kommer vi bra ut av det. Det var viktig for oss å få den første seieren, nå skal vi bygge videre på dette inn mot bortekampen mot Follo om en uke, avslutter Ruud.

Fredrik Mossestad leverte nok en solid kamp og ble kåret til banens beste.