FyllingenBergen-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Dato: Søndag 20. september
Sted: Framohallen
Tid: 18:00
TV: www.ba.no/direktesport
Dommere: Ismet Kvakic & Tommy André Eriksen
Delegat: Dagfinn Villanger
Odds fra Norsk Tipping: 3.30 – 8.75 – 1.42

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

19/20 FyllingenBergen – Arendal 28-24
18/19 FyllingenBergen – Arendal 28-25
17/18  FyllingenBergen – Arendal 31-35
16/17  FyllingenBergen – Arendal 32-28
15/16  FyllingenBergen – Arendal 25-24
14/15  FyllingenBergen – Arendal  25-31
13/14  FyllingenBergen – Arendal  34-27

FORTSETTER FREMGANGEN?

Fredrik Ruud har vært tydelig på at prestasjon og utvikling er fokuset for FyllingenBergen denne sesongen. De tre siste kampene har vist stigende prestasjoner, noe som også førte til at vi plukket med oss tre poeng i tøffe kamper mot Haslum og Drammen den siste uken. Nå venter en minst like tøff oppgave når ØIF Arendal gjester Framohallen. Forrige sesong slo vi ØIF Arendal to ganger på kort tid (cup og serie) før jul. I bortekampen i februar var det vertene som var best i Sør Amfi.

Gjestene fra Sørlandet har ifølge sine nettsider ikke tapt siden desember i fjor. Det er selvsagt en flott prestasjon. Med til historien hører det dog at det knapt har vært spilt håndball i den perioden, med unntak av februar og den første måneden i årets sesong. Laget har dog åpnet sesongen bra, selv om laget kanskje ikke har støtt på den tøffeste motstanden enda.

Likevel rår ØIF Arendal over en bred og sterk tropp som helt sikkert står som favoritter hos mange før kampen. Vi støter også på to tidligere FyllingenBergen gutter i målvakten Kristijan Jurisic og Mario Matic. Kristijan har begynt sesongen bra og virker å være klubbens førstevalg i målet. Mario har også fått masse spilletid og gjort det bra for den hardtsatsende klubben i innledningen av sesongen. Laget varierer forsvarsspillet sitt en god del og har også mange spillere som kan være med å avgjøre kamper for dem. De har også masse erfaring og vinnerkultur i laget som vet hva som skal til.

For vår del er det usikkerhet rundt Andreas Ungesson som pådro seg en skade i foten under oppvarming mot Drammen i midtuken. Ellers var det gledelig i likhet med kampen mot Haslum at vi har flere og flere som melder seg på og bidrar i kampene. Fredrik Ruud har flere spillere og ulike typer som han kan benytte seg av for å påvirke kampbildet. Det blir spennende å se om vi kan fortsette den gode trenden og utfordre de ubeseirede gjestene. Som Fredrik Ruud har vært inne på i forhåndsintervjuene begynner grunntankene i spillet å sitte bedre. Derfra håper han at vi kan legge på enda flere små detaljer som gjør oss enda vanskeligere å møte for våre motstandere.

Det er selvsagt svært beklagelig at vi nok en gang bare kan ta inn opp mot 50 tilskuere til en slik kamp. Vi oppfordrer vårt publikum til å følge kampen via BA på følgende link fra kl 18:00.

https://www.direktesport.no/event/d481hJSaoV1eL17neoNeaX?publication=www.ba.no