FyllingenBergen-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

FyllingenBergen-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-LIGAEN, 8. serierunde

Motstander: Runar Sandefjord (h)
Sted: Framohallen
Dato: Onsdag 6. november
Tid: 18:00
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Morten Isachsen & Ronny Hell
Delegat: Dagfinn Villanger
Odds fra Norsk Tipping: 2,22 – 7,50 – 1,82

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

18/19  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 43-34 (sluttspill)
18/19  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 27-30
15/16  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 29-29
14/15  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 23-21
13/14  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 30-32
12/13  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 34-32

På onsdag er det duket for ny hjemmekamp i REMA 1000-ligaen. Vi tar imot Runar Sandefjord i Framohallen til nok et viktig oppgjør for å komme oss bort fra posisjonen under streken på tabellen. Gjestene ligger to poeng foran oss og seier vil føre oss opp likt med Vestfold laget. Vi har tapt noen av disse kampene mot lag rundt oss i det siste, det må vi få endret på til dette oppgjøret. Til tross for at vi ikke har plukket med oss de poengene vi hadde håpet på er det fortsatt god tro på det vi holder på med i gruppen. Samtidig er man selvsagt bevisst på at poengsankingen må på plass for at vi kan starte klatringen på tabellen.

Andreas Gjeitrem om hva som skal til for at vi snur trenden allerede til nøkkeloppgjøret mot Runar Sandefjord.

«Vi møter ett rutinert Runar-mannskap som i likhet med oss har fått en litt trasig start på seriespillet. De har ett bra 6:0 forsvar som Leif Gautestad og deres disipler er godt innarbeidet med og som klubben har spilt i mange sesonger. Bakerst har de også en meget bra målvakt i Joakim Christensen som kan stenge buret. Fremover på banen har de hentet en svensk playmaker i Anders Hallberg, han har tilført mer fart og variasjon i angrepsspillet deres. Kombinert med kontringsstyrken til Eirik Hybertsen har de også fått løpt inn en del enkle mål. Dette er noe av det som kjennetegner dem når de er gode. Deres venstreback Tobias Rivesjø er ute resten av sesongen, men Runar har vært raske med å hente inn en erstatter. Sloveneren Matic Grusovnic er hentet inn for å erstatte svensken. Ett ubeskrevet blad som vi kun har sett noen få minutter av fra kampen mot ØIF Arendal i helgen»

Han kan melde om at alt ser bra ut med troppen før kampen på onsdag.

«For vår egen del kommer vi heltent og svært sugne på å hente poeng. Vi må få styr på vårt forsvar -og målvaktsspill, slik at vi får fart inn i kampen. Det blir også viktig at vi klarer å få bredde i vårt angrepsspill slik at vi kan få flyttet på Runar forsvaret. Vi har alle spillerne som har vært med denne sesongen disponible og klar til denne viktige kampen. Vi skal sørge for at det blir vanskelig å hente poeng her resten av sesongen. Vi har allerede gitt fra oss flere poeng enn vi ønsker på egen grunn, avslutter en kampklar Gjeitrem.

Billett til kampen sikrer du deg her: https://fyllingen.woow.no/#!/match/buy/264