FyllingenBergen-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

FyllingenBergen-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Kamprapport

To ubeskrivelig viktige poeng kom på konto onsdag kveld i Framohallen. Det ble en kamp som vi førte fra start til mål, men som vi aldri helt klart å avgjøre skikkelig før inn i den to siste minuttene.

FyllingenBergen kom godt ut fra start og viste tidlig at dette var poeng som skulle være igjen i Bergen. Laget tok føringen 5-2 og det viste seg at denne ledelsen stort sett skulle holde seg på 3-4 mål gjennom hele oppgjøret. Runar Sandefjord ga imidlertid aldri opp og slapp aldri helt taket underveis.

Fredrik Ruud var lettet etter seieren var i boks.

«Man kjenner selvsagt at poengene blir ekstra viktig når vi har kommet skjevt ut av seriespillet. Derfor handlet veldig mye om å få disse på konto i dag. Dette er poeng som kan utgjøre den store forskjellen når alt skal telles opp. Vi har fin struktur bakover, men fortsatt mye relasjonelle arbeidsoppgaver fremover. Foreløpig er det slik at mange gode individuelle prestasjoner står bak mange av målene«

Nå kan man starte forberedelsene for fullt til semifinalen mot Haslum.

«Dette ble en perfekt inngang til semifinalen. Nå skal vi bygge videre på denne seieren, så trenger vi løfte oss ytterligere om vi skal ha mulighet til å sikre oss plass i cupfinalen. Haslum viste også positive takter i sin kamp mot Drammen. Vi har bortekampen mot Haslum friskt i minne der vi får med oss ett poeng. Nå gjelder det å få rettet på detaljer fra sist møte mot dem, avslutter Ruud».

Billettene til semifinalen slippes torsdag kl 13:00. Få med deg masse informasjon om denne kampen i dagene fremover.