FyllingenBergen-St.Hallvard, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

FyllingenBergen-St.Hallvard, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-ligaen, 18. serierunde!

Motstander: Fold St. Hallvard (h)
Sted: Framohallen
Dato: Lørdag 7. mars
Tid: 15:00
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Iselin Tøraasen & Jannicke Kirkelund
Delegat: Rune Kristiansen

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Fold St. Hallvard 30-20

SERIEN SKAL AVGJØRES PÅ EN DRØY UKE

Med tre tette serierunder igjen skal alt avgjøres i årets REMA 1000-liga. I tur og orden møter vi Fold (h), Nærbø (b) og til sist mesterne fra Elverum på hjemmebane neste søndag. For vår del kan det ende med kval for å overleve, at sesongen er over med 9. plass eller at vi tar oss inn i sluttspillet. Det er sistnevnte vi går etter. Da kreves det garantert to poeng på lørdag når allerede nedrykksklare Fold kommer på besøk. Det er også oppgaven vi har fullt fokus på akkurat nå. Vi vet bedre enn noen at ingenting skal forskutteres i en tett innspurt. Selv om våre gjester allerede er nede vil de garantert ta muligheten hvis de får den. Laget trenes av den gamle landslagssjefen Robert Hedin. Han forsøker å bygge opp en ny satsing som foreløpig må ta turen tilbake til 1. divisjon.

For vår del handler det selvsagt om å gjøre jobben 100 % på lørdag. Da vet vi at mulighetene er gode. Omvendt skal det som nevnt svært lite til for at gjestene kan stikke av med det. De har presset mange gode lag i store deler av kampene, men har hatt problemer med å lykkes over 60 minutter. En stabil og bra innsats er det som kreves fra vår side. Troppen ser bra ut foran innspurten, det nærmer seg mer og mer en skadefri tropp.

Andreas Gjeitrem er klar over faren som venter på lørdag.

«Oppgaven blir først og fremst på å få energi inn i vårt eget spill. Vi vet at det kreves to poeng på lørdag, det presset kommer vi ikke utenom. Vi vet også at ingen kamper vinnes på forhånd. Det blir viktig at vi fokuserer på en og en oppgave i en hektisk innspurt, når er det bare Fold på lørdag som gjelder. Sist mot Runar Sandefjord tapte vi den fysiske duellen og fikk ikke i gang det tempoet vi ønsket. På hjemmebane skal vi sette opp en skikkelig defensiv og sørge for at vi løpet masse på dem. Jeg vil se en enorm guts og lyst til å straffe dem i kontra. Da skal også publikum få se en underholdende kamp. Jeg håper virkelig folk kommer og følger oss i innspurten, der det står så mye på spill for oss i hver kamp. Vi har et soleklart mål om å ta oss til sluttspillet».

Billetten til kampen kan kjøpes her: https://fyllingen.woow.no/#!/match/buy/276