Halden Topphåndball-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Halden Topphåndball-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Ny viktig kamp på programmet i REMA 1000-ligaen. Halden ligger i øyeblikket poenget foran oss på tabellen etter seks runder. I kveld møtes lagene i Østfold-byen i en kamp som begge lagene garantert vil ofre mye for å komme ut med de to poengene.

Halden på bortebane er tradisjonelt en tøff bortebane for oss. Vi har sluppet inn veldig mye mål de siste gangene vi har besøkt Remmenhallen. Det må det først og fremst bli en endring på om vi skal komme derifra med de to poengene i dagens oppgjør. Halden har vår tidligere playmaker Trym Bilov-Olsen som sin toppscorer sålangt denne sesongen. Den hardtskytende bakspilleren blir en av nøklene å få kontroll på. Ellers er det ett lag som har levert langt bedre på hjemmebane enn på bortebane. Vår oppgave blir å endre på den statistikken etter kveldens kamp.

Andreas Gjeitrem er optimistisk før avreisen til Halden.

«Pausen har gjort oss godt og vi er veldig motiverte til denne kampen. Halden på bortebane er normalt en tøff kamp. Det blir avgjørende for oss å sette et bedre forsvar enn vi har gjort der de siste sesongene. Gjennom det håper jeg vi kan styre kampen inn i det sporet som vi ønsker. Halden spiller mer variert i forsvar enn vi har sett tidligere. Så vi skal være forberedt på hva de kommer med og jeg håper vi kan finne rytmen i vårt offensive spill».

Du har tatt ut Jan Stankiewicz igjen i troppen. Hva er bakgrunnen for det?

«Zivojin Ilic er nettopp tilbake fra sin langstidsskade. Han er ikke kommet skikkelig i gang enda, derfor vil vi gi han litt mer tid før han får et større ansvar igjen. Muligens vil vi gi han mer kamptrening i 2. divisjon, så håper vi han kommer sterkere utover i sesongen. «Jas» leverte jo forrykende sist han var med og har trent med oss denne uken. Han er også en viktig brikke for at Tord kan prestere godt».

Slik ser troppen ut:

Tord Moen Vårdal
Jan Stankiewicz
Iben Hvidsten
Leander Seime
Fredrik Mossestad
Jonas Haugsgjerd
Jacob Weidemann
Inge Aas Eriksen
Sindre Aho
Kjetil Åndal
Marius Haugstvedt
Andreas Ungesson
Boris Resovsky
Marius Ferkingstad

Kampen ser du som vanlig på hos BA på følgende link: https://www.direktesport.no/event/dmDdpK5NUof6uOGewDt7Xj?publication=www.ba.no