Halden Topphåndball-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

Halden Topphåndball-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Heller ikke denne gangen lykkes det i Halden. I en jevn kamp tapte vi 29-26, dermed blir vi liggende under streken når syv serieomganger er spilt i REMA 1000-ligaen.

FyllingenBergen startet oppgjøret bra i grensebyen. Men dessverre lykkes man ikke i det spillemessige overtaket med å sette ballen i mål bak hjemmelagets målvakt, Bertram Obling. Dermed overtok Halden etterhvert initiativet i kampen og hadde ledelsen hele veien ut. Selv om de aldri på noen måte klarte å avgjøre kampen før mot slutten. På stillingen 25-25 med drøye fem minutter igjen tok Halden timeout. Derfra og inn festet festet de grepet og avgjorde det hele. Dermed ble to viktige poeng værende igjen i Remmenhallen.

Andreas Gjeitrem var langtfra fornøyd med det hans elever leverte.

«Vi brenner nok en gang for mange gode muligheter. Vi burde ført kampen til pause, men uttellingen vår er langt under pari. Etter hvilen kjemper vi for å komme ajour og klarer det også ved ett par anledninger. Men i de periodene slurver vi altfor mye, gjør dårlige vurderinger som fører til enkle feil og mål imot. Det er rett og slett ikke godt nok det vi leverer. Vi må stikke fingeren i jorden og innse at vi har en formidabel jobb foran oss med å løfte oss opp fra posisjonen vi har havnet i. Det er kun hard jobbing som kan få oss tilbake på rett spor».

Neste mulighet er på hjemmebane mot Runar Sandefjord onsdag om en uke.