Haslum HK-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Haslum HK-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Denne helgen spiller vi vår siste bortekamp i 2020. Det blir ingen lett oppgave når vi tar turen til Nadderud Arena for møte med Haslum. Vertene har vunnet samtlige hjemmekamper i REMA 1000-ligaen denne sesongen. Blant annet har Elverum blitt sendt hjem med stortap fra Bærum.

Hjemmelaget har altså en veldig spesiell statistikk så langt denne sesongen. Der laget har vunnet alle sine hjemmekamper, har de på andre siden kun en seier på syv forsøk på sine bortekamper. Det største tapet har de fra sin bortekamp mot oss i Bergen. Hele 33-23 endte det når vi bokførte sesongens første seier i det omvendte møte.

Selv om Haslum har en fantastisk hjemmestatistikk reiser våre gutter med stor tro på at det er mulig å utrette noe i søndagens kamp. Da må det defensive arbeidet finne tilbake til taktene fra første halvdel av sesongen. I de to siste kampene har vi sluppet inn for mange mål, mens det offensive spillet har vært positivt. Vi skal helt sikkert se opp for deres kontringsfase som ofte er fremtredende i Nadderud Arena.

For vår egen del var det viktig å få med oss poeng mot tredjeplasserte Bækkelaget i sist serieomgang. Med to kamper igjen før julepausen tar til blir det viktig å komme i best mulig posisjon før alt skal avgjøres i en rekordjevn liga. Foruten helgens kamp mot Haslum spiller vi årets siste kamp hjemme mot Drammen om knappe to uker.

Kampstart i Nadderud arena søndag kl 18:00. Kampen blir streamet på direktesport. Følg med på link i våre sosiale medier i forkant av kampen.