Kolstad-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

Kolstad-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Ny tøff bortekamp står for tur når vi møter Kolstad på bortebane onsdag kveld. Kort tid etter tapet mot ØIF Arendal er det en gjeng som vil vise seg fra en helt annen side i dagens kamp.

Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud kan glede seg over at Inge Aas Eriksen og Fredrik Mossestad er tilbake i spill. Førstnevnte etter han sto over sist mot Arendal, mens Fredrik Mossestad er tilbake fra langt skadeopphold. Trønderen Ole Morten Kristiansen var med sist også, men er tilbake i hjembyen sin der han var så uheldig å ta korsbåndet sist.

Andreas Gjeitrem ser for seg et helt annet lag på banen til Kolstad kampen:

«Vi skal fremstå med en helt annen energi til kampen i dag. Vi kan ikke tro at noe annet vil være nok når vi møter noen av de absolutt beste lagene i ligaen på bortebane. Kolstad har gjort en solid jobb og fått inn stabilitet i prestasjonene sine. Derfor ligger de også der de gjør på tabellen. Samtidig er det et lag som vi absolutt tror det skal være mulig å utfordre om vi lykkes med de tingene vi har snakket om. Vi må skape et bedre trykk i angrepsspillet. Kolstad spiller sitt 6:0 og vi har forberedt oss på hvordan vi skal løse den offensive delen.

Han gleder seg over at både Inge og Fredrik er tilbake i troppen.

«De gir oss mer fysikk. Fredrik har vært solid bakover for oss og vi har savnet han, spesielt i den fasen. Sist han var her fikk han bare 3-4 min på banen før han måtte ut med rødt kort. Vi håper å beholde han lenger i dag. Inge representerer nødvendig skuddkraft for oss og han er selvsagt viktig brikke i hvordan vi skal spille fremover. Vi gleder oss til denne kampen og håper vi kan overraske og presse hjemmelaget hele veien, avslutter Gjeitrem.

Kampstart i Kolstad Arena er kl 18:00. Kampen følger du på denne linken:

https://www.direktesport.no/event/dmDdpK5NUof6uOGewDtCJj?publication=www.ba.no