Nærbø-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Nærbø-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Forhåndsomtale

FyllingenBergen er på vei til Jæren for å kjempe om avansement til semifinalen i NM.

Vi har gode tradisjoner med cupen og seinest i fjor var vi i semifinalen der Haslum ble for sterke. Sist finale må vi tilbake til 2015/16 sesongen, så vi tar gjerne en ny cupfinale i Oslo Spektrum. 

Nærbø er samme motstander som i seriepremieren i Framohallen. Der var gjestene det beste laget og vant kampen 30-27. Nå har vi muligheten til å revansjere nederlaget i Nye Loen. Hjemmelaget har plukket med seg greit med poeng i ligaen og ligger plassert midt på treet. Vi skal spesielt se opp for deres nøkkelspiller Andreas Haugseng og deres store skuddstyrke på begge sidebackene i form av Lars Sigve Hamre og Tord Haugseng. Det er fortsatt et ungt mannskap som har spilt sammen over flere år. 

For vår del skal prestasjonen opp i forhold til søndagens kamp mot Runar Sandefjord. Der var det flere spillere som ikke kom opp på sitt vanlige nivå, det håper vi å gjøre noe med i kveldens kamp. Det kjennes som vi har løftet prestasjonene våre vesentlig fra serieåpningen mot Nærbø, så det er absolutt lov å drømme om avansement i kveld. 

Kampstart i Nye Loen er kl 17:30. Ettersom det er cupkamp sendes kampen på Håndball-TV med følgende link:

https://www.handballtv.com/?match=119892