Nærbø-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Nærbø-FyllingenBergen, NM Senior Menn 2021 > Kamprapport

Cupeventyret endte dessverre på Jæren. Nærbø ble for sterke og vant 34-30 etter at vi førte med to mål halvveis.

Vi fikk ingen god inngang til kampen. Allerede etter fem minutter måtte Fredrik Ruud kaste inn det grønne kortet der hjemmelaget ledet hele 5-0. Ruud tok grep umiddelbart, sendte laget inn i 7 mot 6 fremme i angrepet. Deretter jobbet vi oss stille og rolig tilbake i kampen. Inn mot pause var vi ajour og sågar plutselig to mål foran.

Starten av 2. omgang fortsatt på samme måten og etter 10 min var vi foran 19-16. Deretter kom vi inn i en mørk periode der Nærbø straffet oss for bomskudd og tekniske feil. Kampen ble på mange måter avgjort i denne fasen. Vi hadde våre muligheter på slutten, men lykkes ikke komme oss ajour med vertene som kunne feire sin første semifinale i NM gjennom tidene.

Generelt var kampen litt lik på bortemøte med Runar Sandefjord sist. Vi brenner for mange gode sjanser, samtidig som de offensive feilene blir litt for mange etter pause. Dog skal guttene ha ros for at de produserer masse muligheter offensivt. Nå retter vi blikket til hjemmekampen mot Fjellhammer kommende lørdag.