Nærbø-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Nærbø-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Serien er halvspilt og vi tar fatt på andre halvdel når vi tar turen til Jæren for å møte høytflyvende Nærbø. Vertene har nylig kvalifisert seg til cupfinalen, men ligger nesten likt med oss på tabellen med sine 13 poeng.

FyllingenBergen sikret verdifull luke bakover på tabellen med sin seier sist mot Sandefjord. Avstanden er derimot langt kortere oppover på tabellen, med gode muligheter til å avansere om prestasjonene er på plass i kampene som venter. Før julepausen venter det fire serierunder, alle mot lag som ligger tett rundt oss i forhold til antall plukkede poeng.

Nærbø sikret seg som nevnt plass i cupfinalen for kort tid tilbake da de beseiret ØIF Arendal i Nye Loen. I serieåpningen avgjorde de kampen mot oss i starten av den andre omgangen og vant fortjent 30-27. Vi møtte også Nærbø i kvartfinalen i cupen på bortebane. Der kom vi sterkt tilbake etter en svak start på på oppgjøret. Vi førte kampen med fire mål på det meste etter hvilen, men også i det oppgjøret kunne Nærbø plukke hjem seieren i sluttminuttene.

Er det vår tur denne gangen? Det er altså spørsmålet når vi løper ut på parketten i Nye Loen. Spillerne er godt forberedt og Fredrik Ruud hadde hele troppen tilgjengelig når de siste forberedelsene ble unnagjort lørdag formiddag.

Kampen vises som vanlig på direktesport med kampstart kl 17:00.