Nærbø-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Nærbø-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

FyllingenBergen lykkes heller ikke i tredje forsøk mot Nærbø på bortebane søndag kveld. Det var jevnt i drøye tre kvarter, før vertene tok grepet rundt kampen og vant med sifrene 37-33.

Vi startet kampen bra i begge ender. Problemet de første 10 minuttene var å få ballen i mål på klare sjanser. Hele fem ganger misset vi fra seks meter aleine med deres målvakt. Etter hvert bedret uttellingen seg, samtidig som Tord Vårdal reddet tilsvarende med åpne sjanser fra Nærbø inn mot pause. Dermed endte en jevn omgang med knapp 14-13 føring til vertene halvveis.

Etter hvilen fulgte lagene hverandre tett opp til 22-22. Derfra og inn hadde vi store problemer med å stå imot trykket til Nærbø i vårt forsvar. Fredrik Ruud prøvde ulike varianter, men målene trillet likevel jevnt og trutt inn bak våre målvakter. Dermed kunne Nærbø glede seg over nok en sider over våre gutter.

Fredrik Ruud var naturligvis ikke helt fornøyd med prestasjonen i Nye Loen.

– Vi sliter åpenbart med å finne ut av Nærbø. Det må vi bare erkjenne. I dag synes jeg vi gjør en stabil prestasjon ganske lenge, men vi faller dessverre fra hverandre bakover utover i den andre omgangen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det må vi se nærmere på i evalueringen av kampen. Det blir vanskelig å vinne når vi ender med å slippe inn så mye som vi gjør utover i oppgjøret. Nå skal vi hjem å finne ut av det, så skal vi være klare til å ta imot Bækkelaget på hjemmebane søndag om en uke, sier Ruud.

Birk Inselseth (bildet) leverte en god kamp og ble kåret til vår beste spiller med totalt syv mål i kampen.