ØIF Arendal Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen

ØIF Arendal Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Kampen mot ØIF Arendal nærmer seg avkast. Dessverre blir det uten Inge Aas Eriksen som har pådratt seg brukket nese. Det skjedde på den nest siste treningen før kampen fredag ettermiddag.

Vår toppscorer så langt denne sesongen fikk skaden i en duell med Sindre Aho. Han var uheldig og fikk albuen til Sindre i ansiktet og var dessverre sjanseløs på å bli klar til dagens kamp.

«Det var ikke annet enn en veldig uheldig situasjon som oppsto. Jeg var uheldig som fikk albuen til Sindre midt på nesen og kjente med en gang at noe var galt. Jeg håper imidlertid jeg raskt skal være tilbake på banen, uttaler Aas Eriksen.

Fysioterapeut Tore Eland kommenterer skaden slik:

«Det ble raskt konstatert brudd. Han må inn til øre-nese-hals avdelingen til uken for å få knekt nesen tilbake på plass. Jeg regner med han skal være tilbake til kampen mot Kolstad på onsdag. På grunn av at denne kampen kom så tett på bruddet valgte vi at han ikke skulle spille i dag, sier Eland.

Resten av laget er klar til å kjempe for poengene uten Inge. ØIF Arendal har vi faktisk ikke tapt mot på de fire siste oppgjørene. I høst slo vi dem likegodt to ganger på en uke. Først i cupen i Sør Amfi, før vi tok en grei seier også i hjemmemøte i REMA 1000-ligaen. Vi må imidlertid regne med å møte et helt annet hjemmelag til dagens kamp. Arendal ser betydelig bedre ut nå enn de gjorde tidlig i høstsesongen.

Fredrik Mossestad er tilbake i troppen, men det er ikke sikkert vi får se han på banen. Ellers er gjengen klar til å slåss om to meget viktige poeng.

Kampen ser du som vanlig på følgende link med kampstart kl 17:00.

https://www.direktesport.no/event/dmDdpK5NUof6uOGewDtBr5?publication=www.ba.no