ØIF Arendal Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

ØIF Arendal Elite-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

FyllingenBergen kom dårlig i gang og var i realiteten sjanseløs på poeng i Sparebanken Sør Amfi søndag kveld. ØIF Arendal kontrollerte inn til seier 33-27 (19-11) i en kamp som vi aldri riktig fikk til verken fremover eller bakover. Sindre Aho (bildet) ble vår toppscorer med hele 11 mål.

Det var et FyllingenBergen lag som ikke var klare når kampen åpnet og hjemmelaget fikk herje fritt i begge ender av banen. Vi fikk aldri i gang forsvarsspillet og hjemmelagets bakspillere vant de aller fleste duellene.

Andreas Gjeitrem etterlyste tøffere forsvarsspill i den første omgangen:

«Vi lykkes ikke med de tingene vi ønsket bakover. Når vi ble gått av var det ingen som var villige til å ta noen smeller ved siden av. Vi ønsket at de skulle presses bredere i banen, men de får altfor mange gode situasjoner der vi vet de er bra. Vi ønsket å overraske dem, men faller dessverre for eget grep i dag. Vi savnet mer power fremover på banen også. Lyspunktet er at vi fullfører kampen på en fin måte. Mot slutten gjør vi mange fine ting offensivt, men dessverre var det for seint. Vi må bare sørge for at vi får frem langt mer energi inn mot bortekampen mot Kolstad på onsdag, avslutter Gjeitrem.

Kolstad på bortebane kommende onsdag er altså neste oppgave for FyllingenBergen. Der håper vi at både Inge Aas Eriksen og Fredrik Mossestad kan være tilbake i spill.