ØIF Arendal Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 1920 – Bergen

ØIF Arendal Elite-FyllingenBergen, NM Senior Menn 1920

FyllingenBergen er på plass på Sørlandet. I kveld venter 4. runde i NM mot ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi. Kjetil Åndal (bildet) er utlånt fra ØIF til FyllingenBergen, i kveld skal han gjøre det han kan for å slå ut sin gamle klubb.

Sist gang FyllingenBergen møtte Arendal på bortebane i NM-sammenheng gikk kampen til dramatiske ekstraomganger der vi tilslutt måtte tåle tap. Arendal gikk seinere hele veien og tok sitt første NM-gull.

Denne gangen møtes lagene i 4. runde. ØIF Arendal har vi møtt en rekke ganger i både serie, cup- og sluttspill de seineste årene. Sist sesong ble det uavgjort i Sparebanken Sør Amfi, mens vi vant ganske komfortabelt i Framohallen. Forhåpentligvis kan vi gjenta dette i kveldens oppgjør. Forøvrig verd å merke seg at vi skal møte ØIF to ganger denne uken, på søndag er det i Bergen i REMA 1000-ligaen.

Det forventes en revansjesugen utgave av FyllingenBergen til kveldens kamp. Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud etterlyste større kampvilje og engasjement i helgens kamp mot Bækkelaget. Så får vi se om de egenskapene er tilbake til dette oppgjøret. Det er vinn eller forsvinn i NM, forhåpentligvis er det et ekstremt skjerpet mannskap på plass.

Dessverre er det noen utfordringer med troppen. Sindre Aho soner karantene og er av den grunn uaktuell. Boris Resovsky har pådratt seg plager i ryggen og er heller ikke i troppen. Det samme gjelder selvsagt Zivojkin Ilic og Ole Morten Kristiansen.

Her er troppen:

Tord Vårdal
Jan Stankiewicz
Iben Hvidsten
Leander Seime
Inge Aas Eriksen
Kjetil Åndal
Jacob Weidemann
Marius Haugstvedt
Andreas Ungesson
Fredrik Mossestad
Jonas Haugsgjerd
Marius Ferkingstad
Marcus Soltvedt

Kampstart kl 18:30, oppgjøret ser du på følgende link: https://www.handballtv.com/?match=103724