Runar Sandefjord-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Runar Sandefjord-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

En ny viktig kamp står for tur når laget i ettermiddag skal opp mot Runar Sandefjord på bortebane. Den tradisjonsrike klubben er i desperat poengnød og det ventes en knallhardt fight om viktige poeng for begge lag.

Med fire serierunder igjen kan vi definitivt luke bort muligheten for å rykke ned om vi tar med oss poeng i dagens kamp. I tillegg fester vi et godt grep om den viktige sluttspillplassen. Så det er liten tvil om viktigheten av oppgjøret er stor også i dag.

Runar Sandefjord hadde klare mål om å kjempe om medaljene denne sesongen. Det har de ikke lykkes med på noen som helst måte. I stedet har det endt med bunnstrid og nå handler alt om å overlevelse for Haukerød-klubben. En del av årsaken er at de har slitt med mange skader gjennom sesongen. Mot slutten har de imidlertid fått alle sine spillere tilgjengelig og laget har begynt å vise at de har mange kvaliteter i laget.

For vår del er også stort sett hele troppen inntakt. Boris Resovsky har slitt med ryggen og står over kampen, i likhet med Leander Seime som fortsatt ikke er tilbake i spill. Andreas Ungesson forventes tilbake etter at han har vært ute ett par kamper med kneet.

Merk. at det er kampstart kl 17:00 i Runarhallen. Kampen ser du som vanlig gjennom BA sin direktesport.