Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Vi står overfor vår sjette runde i REMA 1000-ligaen. Det markerer også starten på en hektisk kampperiode der vi skal gjennom fem kamper på 15 dager. Den første er altså bortekampen mot Runar Sandefjord.

Runar Sandefjord har en sterk historie og klare ambisjoner om å vende tilbake til tider der pokalene titt og ofte havnet i skapet til Haukerød-klubben. Denne sesongen har laget åpnet midt på treet med like mange seire som tap etter seks kamper (en mer spilt enn oss). Laget ser bedre ut denne sesongen med noe større bredde i sine rekker. Sist sesong havnet laget overraskende i trøbbel og skulle egentlig spilt kval for å overleve før Korona situasjonen gjorde at laget overlevde uten å spille. De har bra fysikk i troppen og flere spillere som har lang erfaring på det øverste nivået.

For vår del ser det bra ut etter flere fine prestasjoner den siste tiden. Etter seieren i NM borte mot Bækkelaget har laget hatt en hel treningsuke til å forberede seg inn mot Runar-kampen. Fredrik Ruud har vært klar på at det kreves en topp prestasjon om det skal være muligheter til å få med seg noe hjem fra Runarhallen. Det skal bygges videre på et defensivt arbeid som har vært i fremgang fra kamp til kamp. Sist mot BSK ble det kun 19 baklengs i en solid forsvarskamp. Fremover har laget forberedt et spill som forhåpentligvis skal gi Runar-forsvaret flere utfordringer. Så gjenstår det å se om prestasjonen blir god nok til å få med seg poeng hjem til Bergen.

Kampen ser du som vanlig gjennom direktesport hos BA. Kampstart i Runarhallen kl 18:30.