Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Etter fire strake kamper uten tap i serie og cup måtte FyllingenBergen strekke våpen mot Runar Sandefjord søndag kveld. Hjemmelaget kunne fortjent juble for seier 28-25 (13-13).

Runar Sandefjord hadde føringen i det aller meste av kampen. 1. omgang var likevel jevn og en fin avslutning på omgangen ga oss 13-13 ved halvtid. De første 30 minuttene var trygge med lite feil offensivt og godt målvaktsspill av Tord Moen Vårdal. Vi hadde også store problemer med å passere deres målvakt Joakim Christensen som sto solid mellom stengene.

Det motsatte var tilfelle når de siste 30 minuttene var i gang. Feilene florerte i starten og Runar sikret seg tidlig en føring på fire mål. Vi kjempet oss tilbake i ryggen på hjemmelaget ved flere anledninger, men på stillingen 22-20 festet vertene det avgjørende grepet. Føringen ble raskt økt til fem mål og håpet om poeng svinnet hen. Omlegging til 5:1 og 7 mot 6 på slutten ga oss et par reduseringer, men likevel ikke nok til å være veldig nærme poeng.

Spesielt våre bakspillere slet med å finne nivået fra de seineste kampene. Herman Bredal Oftedal kom inn og gjorde det bra, men det ble likevel for tynt i det offensive spillet. En som sto frem i kampen var linjespiller Fredrik Clementsen som virkelig tar nivået i den øverste ligaen. Hele åtte mål på ni forsøk ble det for Sandsli-gutten.

Vi depper ikke over denne kampen særlig lenge. Neste uke er det to meget spennende utfordringer på programmet. Først kvartfinale i NM borte mot Nærbø, før vi endelig skal spille hjemme i Framohallen igjen på lørdag mot Fjellhammer.