Sandefjord Håndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Sandefjord Håndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter et lite opphold kjører REMA 1000-ligaen videre. For vår del avsluttes første halvdel med bortekamp mot Sandefjord.

Sandefjord sikret opprykk fra 1. divisjon sist sesong gjennom en kvalifisering som ikke kunne gjennomføres. Derfor spilles REMA 1000-ligaen med 13 lag denne sesongen. Laget fra hvalfangerbyen ligger sist etter 11 serieomganger, men er på ingen måte noen kasteball. De har tatt sine poeng på hjemmebane, blant annet gjennom en sterk seier mot Kolstad.

FyllingenBergen tok to svært viktige poeng i hjemmemøte med Halden sist. Nå venter altså en ny motstander som kjemper en innbitt kamp for å overleve i ligaen. Er det en ting vi har lært oss den første delen av sesongen er at hvem som står på motsatt halvdel spiller mindre rolle. Vår egen prestasjon må være på topp om det skal bli poeng i kampene. Det kreves garantert også i morgendagens kamp. Vi møter helt sikkert et topp motivert hjemmelag som ser muligheter for å få kontakt med lagene foran seg.

Bortsett fra Herman Bredal Oftedal er alle spillerne skadefrie. Kampen betyr også debut for Niklas Moltke Kristensen som har hatt sine første økter med sine nye lagkamerater denne uken.

BA sin direktesport sender som vanlig oppgjøret med kampstart kl 18:30.