Sandefjord Håndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Bergen

Sandefjord Håndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

FyllingenBergen tok sin andre strake seier da laget slo Sandefjord 30-26 (16-11) i Jotunhallen søndag kveld.

Åpningsminuttene var trøblete og vertene suste direkte i 3-0. Deretter våknet vi for fullt og resten av omgangen var solid gjennomført. Føringen til pause lød på 16-11 i en omgang det det fungerte godt i begge ender av banen.

Etter hvilen var det mer ujevnt, men hjemmelaget var aldri nærmere enn tre mål bak. Hver gang vi var i ferd med å avgjøre kampen kom Sandefjord stadig litt tilbake. Likevel kunne vi kontrollere inn til sikker seier til slutt.

Fredrik kunne feire nykomponert bart for anledningen og to nye poeng.

– Glad for at vi vinner, selvsagt. Jeg kunne kanskje ønsket meg at vi kappet av greinen Sandefjord satt på i den andre omgangen. Det lykkes vi ikke helt med, men utover det synes jeg vi gjør mye bra. Vi forventet oss en del rom i Sandefjord forsvaret, som jeg synes vi løste bra ved flere anledninger. Våre linjespillere leverer solid med åtte mål totalt. I tillegg likte jeg hvordan Phillip tok styringen bakover i dag. Han leverer en god kamp og vi har forholdsvis bra kontroll på det Sandefjord kommer med fremover, sier Ruud.

Nå venter en uke med trening før ny bortekamp, denne gangen mot Nærbø. Der har vi to tap å revansjere fra åpningskampen og kvartfinalen i NM.