St.Hallvard-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

St.Hallvard-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

FyllingenBergen er klar for å legge den skuffende semifinalen bak seg. Nå handler alt om å klatre på tabellen i REMA 1000 ligaen. I dag er første muligheten til det i bortemøte med St. Hallvard.

I ligaen kommer vi fra hjemmeseier mot Runar Sandefjord sist. To nye poeng i dag vil føre oss videre oppover på tabellen. Det er svært jevnt frem til midten av tabellen. St Hallvard var forventet å kjempe hardt for fornyet kontrakt. Det har sålangt vist seg å være riktig. Buskerud laget er helt sist etter åtte serieomganger. Men de har bitt godt fra seg i flere kamper. Blant annet slo de våre overmenn i semifinalen hjemme for kun kort tid siden. De ser nok på dagens kamp som en stor mulighet til å få kontakt med oss og de lagene som ligger rett foran dem. Laget har sine største profiler i målvakt Sander Heieren, samt målscorerne Jørgen Jansrud og Amadeus Hedin.

For vår del handler det om å reise seg igjen etter tirsdagens skuffelse. Boris Resovsky er fortsatt ute med sin ankelskade. Tilbake fra skade etter semifinalen er Leander Seime. Ellers skal laget være rigget til å slå tilbake og bokføre sin andre strake seier i REMA 1000-ligaen.

Kampen ser du som vanlig på www.ba.no/norgessporten. Kampstart i Rykkinhallen kl 16:00.