St.Hallvard-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Bergen

St.Hallvard-FyllingenBergen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Spillerne og apparatet rundt var langt nede etter finaledrømmen røk tidligere i uken. I dag var det viktige poeng på spill i REMA 1000-ligaen. Spillerne reiste seg og tok sin andre seier på rad i ligaen. Dermed krøp laget opp på den siste sluttspillplassen.

Første omgang bar bud om en klar FyllingenBergen seier. Etter en litt famlende start med en del feil av begge lag tok vi helt over det siste kvarteret inn mot pause. Hele 15-8 sto det i vår favør etter halvspilt kamp og ting så grønt ut med tanke på poengene. Men etter hvilen stoppet det igjen opp i det offensive spillet. Kun syv mål ble produsert og samtidig kom vertene nærmere utover i omgangen. Men laget holdt hodet kaldt og avgjorde til en fortjent seier på 22-18.

Andreas Gjeitrem gledet seg over en ny seier.

«Det var en lettelse å ta med poengene. Vi må erkjenne at vi har mye å jobbe med i det etablerte angrepsspillet. Bakover er vi både solide og stabile hele veien gjennom. Men akkurat nå er vi avhengig av å løpe inn de enkle målene for å ta kontroll på kampene. Det lykkes vi kun med før pause i dag».

Han er fullt klar over hvor skoen trykker i øyeblikket.

«Vi skal sammen finne ut av det, så skal vi bli bedre fremover. Ofte kan det være små ting som skal justeres før det løsner. Det skal jobbes knallhardt på og utenfor banen for at vi skal se enda bedre ut mot Nærbø på lørdag. Nå har vi vunnet to nøkkelkamper på rad, en ny venter oss på lørdag mot Jærbuene, avslutter Gjeitrem.

Merk at kampen mot Nærbø er flyttet til Fana Arena. Kampstart er på lørdag kl 15.00.