Viking Håndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Bergen

Viking Håndball-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

FyllingenBergen skal i kveld ut i ny bortekamp i REMA 1000-ligaen. Som sist hjemme mot Fjellhammer står igjen et nyopprykket lag på motsatt side. Viking Håndball rykket opp sammen med Fjellhammer sist sesong og har også fått sine poeng i innledningen av sesongen.

Vår motstander denne onsdagen har variert en del i prestasjonene. Mest imponerende var overkjøringen av Halden på bortebane, mens de i andre kamper har tapt forholdsvis stort. Det blir uansett en knalltøff oppgave for våre gutter i Stavanger Idrettshall. Mens Fjellhammer var et nytt bekjentskap er Viking endelig tilbake i det gode selskap. Stavanger-klubben har stolte tradisjoner og er i ferd med å gjenreise klubben med blant annet hjelp av flere tidligere FyllingenBergen spillere. Sebastian Waage Mossestad, Kjartan Johansen og Samson Bjørke Kallestad har alle spilt i eliteserien for oss. Alle tre har fremtredende roller i laget og har mye av æren for den fremgangen som klubben har fått til på sin ferd fra 2. div til eliteserien.

Med en svært jevn REMA 1000-liga er det nok en gang viktige poeng på spill. Vertene vil med seier i kveld krype helt opp i ryggen på oss, omvendt vil vi kunne melde oss på helt fremme i kampen om topplasseringer. Kjenner vi Fredrik Ruud rett har han og laget heller fokus på hvilke oppgaver som må løses for at vi skal gi hjemmelaget utfordringer i begge ender av banen. Det handler helt sikkert om å få god kontroll defensivt mot et Viking lag som spiller kollektivt og strukturert i angrepsspillet. Mot Fjellhammer sist laget vi igjen masse mål fremover, så gjenstår det å se om vi kan lykkes like godt i kveldens bortekamp.

Kampen ser du som vanlig hos BA på følgende link:

https://www.direktesport.no/event/d481hJSaoV1eL17neoNewC?publication=www.ba.no

Kampstart i Stavanger Idrettshall kl 18:00.