Backe Bergen – Bergen

For oss i Backe Bergen vil de ansatte og deres kompetanse alltid være den viktigste nøkkelen til suksess. Det er derfor viktig for oss å skape et godt arbeidsmiljø, høy trivsel, og rett og slett Backe hverandre!

Vi skal være et selskap som man ønsker å være ansatt i fordi selskapet er kompetent, trygt og gir faglige utviklingsmuligheter gjennom utfordrende oppdrag og teamtenkende kollegaer.

Vår visjon «Med fremtiden for øye» innebærer at vi skal bygge på en fremtidsrettet måte, og at vi tenker på de neste generasjonene. Den sier også at vi vil trekke til oss og utvikle de unge og lærevillige, som nettopp er fremtiden vår.

Våre oppdragsgivere, leverandører og samarbeidspartnere  skal oppleve oss som et seriøst selskap som er til å stole på og som leverer til avtalt tid og kvalitet, slik våre verdier «ærlig, pålitelig og faglig dyktig» forplikter oss til.

Backe Bergen har hatt Bergen og omegn som sitt marked siden 1963. Vi er og skal være en totalentreprenør, som også har betongfaget som egenproduksjon.

Gjennom våre kontor-, hotell-, bolig- og idrettshallprosjekter har vi vist oss som en profesjonell, kompetent og dyktig entreprenør.

Kontaktperson Backe Bergen:

Arne Kleivdal: arne.kleivdal@backe.no  / 90119455