Tap for nedrykk rivalen – Bergen

Tap for nedrykk rivalen

Bergen-Nøtterøy. En kamp som våre gutter mer eller mindre var nødt til å vinne for å ha heng på lagene over streken. Lenge så det også slik ut – men igjen så rakner det til slutt.

Det er 14 kamper igjen av sesongen, allikevel så føltes det som en kamp ingen av lagene hadde råd til å tape.

Det kunne en også merke på pulsen av kampen. For det var både vilje og desperasjon som foregikk ute på parketten hos de ulike spillerne.

Innledningsvis holdt lagene følge med hverandre, men det var Bergens gutter som skulle være best deretter. I første omgang leverte Ebbe Stankiewicz og co en flott forsvarsjobb, men man satt med følelsen at de burde være ennå skarpere i angrep. Men man måtte syntes at 13-10 på tavlen var mer enn akseptabelt for et lag som tidvis ikke har gjort annet enn å jakte reduseringer og utligninger i år.

Etter pausen så kom gjestene ut av startblokkene med et ekstra gir og det tok ikke lang tid før utligningen var et faktum. Deretter startet en ekstrem spennende periode i kampen hvor lagene holdt følge hele veien inn. I tillegg så haglet kortene, både i gult og rødt format. Duellene var tøffe og av og til for tøffe. Bare noen sekunder før slutt så gikk en Nøtterøy spiller i bakken og slet deretter både med å reise seg og å gå. Fryktelige scener, som endte med legevakten for den involverte. I det påfølgende angrepet scoret gjestene seiersmålet, og i siste sekund får Sebastian Mossestad sjansen på et direkte frikast, men som dessverre ikke fant veien til kassen.

Dermed vant gjestene 29-28, og Bergen Håndball måtte igjen se seg slått i sluttminuttene.

Hør hva Ebbe Stankiewicz sier etter kampslutt mot Nøtterøy. Foto: Bergen Håndball