Samarbeidspartnere som skaper verdier! – Bergen

Samarbeidspartnere som skaper verdier!

Det nærmer seg byderby og håndballfest i Bergen. Avdeling sport har fått seg en etterlengtet opptur i 1.divsjon med folkerike byderbyer. Også denne gangen vil det bli liv og røre når Bergen står ansikt til ansikt med Viking TIF.

Obos gir tilbake. Det har vært ordlyden den siste tiden før det kommende oppgjøret på onsdag. 500 unge håndballspillere er invitert til kamp og sannsynligheten er stor for at det blir en ny folkefest mot Viking TIF. Sist var det over 1000 tilskuere tilstede for byderbyet.

Det blir fullt på «bortetribunen» når Bergen Håndball gjester Haukelandshallen mot Viking TIF. Nå er det kun 100 gratisbilletter igjen.

Men det er ikke bare avdeling sport som har en opptur for øyeblikket.

Obos er allerede blitt nevnt som en viktig bidragsyter til å skape gode rammer knyttet til kommende kamp, men også flere samarbeidspartnere har i den siste perioden valgt å lage ny avtale med klubben. Det er vi glade for.

– På marked er det svært positivt om dagen. Vi jobber primært med å få inn nye samarbeidspartnere og vi merker at næringslivet i regionen har urokkelige tro på at Bergen Håndball skal tilbake i toppen igjen. Vi opplever en enorm støtte fra både gamle og nye samarbeidspartnere og jobber intenst i disse dager med å få langt flere med på laget.

Det forteller Erik Bjørnsen som er nytt fjes i Bergen administrasjonen.

Den gamle kapteinen har kommet inn i klubben og har allerede skapt flere spennende markedsavtaler. Han forteller at det i fremtiden skal bli enda bedre å være en del av Bergen nettverket.

– Dessverre tar det lang tid før politikerne i denne byen klarer å beslutte ting. Vi står fortsatt uten en egen arena som vi kan invitere våre samarbeidspartnere, supportere og håndballinteresserte mennesker i. Vi håper at vi i om ikke så lenge kan gi de en opplevelse av hvordan en skikkelig ramme rundt noe så artig som håndball skal være.

Han fortsetter…

Inntil den tid er vi dermed nødt til å være flinke til å benytte oss av de mulighetene vi har i henhold til å bygge en spennende plattform for samarbeidspartnere. Nettverket vårt koker av entusiasme, samarbeid og avtaler mellom hverandre. Vi kan faktisk stolt si at det har blitt landet avtaler i 100 millioner klassen gjennom nettverket vårt, det gir oss en tro på en spennende framtid!

Lurer du på hvordan det er å være en del av Bergen-nettverket? Les hva våre samarbeidspartnere sier her.

Erik Bjørnsen smiler etter en god start i Bergen «tøy». Foto: Bergen Håndball