FØR KAMPEN: VIKING TIF – BERGEN – Bergen

FØR KAMPEN: VIKING TIF – BERGEN

Det er klart for storoppgjør i Haukelandshallen når Bergen gjester Viking TIF i kveld. Nærmere 800 billetter er solgt for toppkampen i 1 divisjon og antallet kan fort bikke 1000 tilskuere.

Det nærmer seg avkast i Haukelandshallen, med kun noen få timer igjen på klokken. Viking TIF tar i mot Bergen til dyst klokken 18:00 og det ventes godt med folk. Bergen har sammen med Obos og kampanjen obos gir tilbake invitert 500 gutte – og jente håndballspillere. Barna kommer til å lyse opp tribunen i sine egne lags drakter. Det er også planlagt et lite stunt fra vår side hvor samtlige av våre spiller skal løpe inn med drakter fra flere av regionens klubber, slik at barna før en solid opplevelse av å se sin «klubb» på banen.

Bortsett fra at det blir folkerikt på tribunen så begynner også spillerstallen å føle seg klar. Gutten har siden sist kamp mot Melhus terpet på detaljer og brukt videoanalyse mye opp mot kommende kamp. Sistnevnte vil bli nøkkelen i kveld slår Vidar Gjesdal fast.

– Selv om Viking TIF vant i Framohallen sist så er det stadig mye godt vi kan ta med oss fra den kampen når det kommer til å analysere eget spill. Som alltid er det, det handler om. Vi har planen klar og vi ser friske ut.

Han fortsetter…

– Vi vet også mer om oss selv og hva motstanderen kommer med i kveld. Det er klart at vi må ta hensyn til at vi spiller mot 1. divisjon sitt beste lag – de har vært ekstremt gode i år, det skal ingen ta fra de.

Vidar Gjesdal gleder seg til kampen og tror at dagens byderby kan bli en skikkelig opplevelse.

Vidar Gjesdal forteller videre at vår tropp ser både større og sterkere ut siden sist.

– Vi var veldig tynn i troppen sist vi møtte serielederen, nå er det litt bedre. Vi har ingen skader og samtlige føler seg klar til kamp. I tillegg så er alle ekstremt tente på å ta revansj fra sist oppgjør – selv om vi tapte hjemme så er vi stadig storebror på mange plattformer, kanskje også sport, sistnevnte håper vi å få vist i dag.